Superblur

Confidențialitate

Totul rămâne pe iPhone-ul dvs. Fără înregistrare, fără autentificare.

  • Pozele și clipurile dvs. video rămân pe iPhone-ul dvs. Fețele, plăcuțele și textul sunt detectate pe telefon și nu sunt încărcate niciodată. Superblur nu are un server care să le poată primi.
  • Accesul la poze este cerut doar când este necesar. Salvarea cere permisiunea de a adăuga în pozele dvs. „Înlocuiți originalul”, cea mai nouă captură de ecran din centrul de control și gruparea fețelor în persoane cer să vadă pozele dvs. și doar atunci când le folosiți.
  • Datele faciale. Superblur caută fețe ca să le poată ascunde. Detectarea unei fețe oferă doar conturul ei în poză; acesta este păstrat în memorie cât timp poza este deschisă și eliminat când o închideți. Nu este salvat niciodată și nu spune nimic despre cine este persoana. „Persoane păstrate” (Pro) grupează fețele în persoane cu gruparea fețelor pe dispozitiv realizată de Apple, în pozele la care permiteți accesul. Aceste grupuri sunt stocate doar în Superblur, pe iPhone-ul dvs. Nu sunt încărcate niciodată, nu sunt trimise niciodată nouă sau altcuiva și nu sunt incluse în backupurile dispozitivului. Rămân până când atingeți „Uitați toate persoanele” în Configurări, ceea ce le șterge imediat, sau până când ștergeți Superblur. Nu folosim niciodată datele faciale pentru altceva decât ascunderea și păstrarea fețelor în pozele dvs. și niciodată pentru a identifica pe cineva.
  • Copiile salvate pierd locul unde au fost făcute. Localizarea este eliminată din fiecare copie, dacă nu dezactivați acest lucru, și puteți elimina și data și camera.
  • „Spuneți ce să ascundă” și rezumatul salvării folosesc modelul Apple de pe dispozitiv. Ce tastați rămâne pe telefon.
  • Rapoarte de blocare. Când Superblur se blochează sau nu mai răspunde, raportul de blocare al telefonului (locul din cod unde s-a întâmplat, versiunea aplicației și a iOS) este trimis propriului nostru serviciu de diagnosticare. Nu conține niciodată o poză, o față, un nume sau un loc.
  • Achizițiile sunt gestionate de Apple. Nu vedem niciun card și niciun Apple ID.
  • Pleacă doar ce trimiteți. Feedbackul pe care îl scrieți ajunge la noi doar când îl trimiteți.

Întrebări: contact.