Superblur

פרטיות

הכל נשאר ב-iPhone שלך. אין צורך להירשם ואין צורך להתחבר.

  • התמונות והסרטונים שלך נשארים ב-iPhone שלך. פנים, לוחיות וטקסט מזוהים בטלפון ולעולם לא מועלים. ל-Superblur אין שרת שיכול לקבל אותם.
  • הגישה לתמונות מתבקשת רק כשהיא נחוצה. השמירה מבקשת הרשאה להוסיף לתמונות שלך. החלפת המקור, צילום המסך האחרון ממרכז הבקרה וקיבוץ פנים לאנשים מבקשים לראות את התמונות שלך, ורק כשמשתמשים בהם.
  • נתוני פנים. האפליקציה Superblur מחפשת פנים כדי שתוכל להסתיר אותן. זיהוי פנים מניב רק את מתאר הפנים בתמונה; הוא מוחזק בזיכרון כל עוד התמונה פתוחה, ונמחק כשסוגרים אותה. הוא לעולם לא נשמר, ואינו אומר דבר על זהות האדם. בתכונה האנשים שנשארים (Pro), הפנים מקובצות לאנשים באמצעות קיבוץ הפנים של Apple שפועל במכשיר, בתמונות שמאשרים. הקבוצות האלה מאוחסנות רק בתוך Superblur ב-iPhone שלך. הן לעולם לא מועלות, לעולם לא נשלחות אלינו או לאף אחד אחר, ואינן נכללות בגיבויים של המכשיר. הן נשארות עד שמקישים על האפשרות לשכוח את כל האנשים בהגדרות, שמוחקת אותן מיד, או עד שמוחקים את Superblur. אנחנו לעולם לא משתמשים בנתוני פנים לשום דבר מלבד הסתרת פנים והשארתן בתמונות שלך, ולעולם לא כדי לזהות מישהו.
  • עותקים שנשמרים מאבדים את המיקום שבו צולמו. המיקום מוסר מכל עותק אלא אם מכבים זאת, ואפשר להסיר גם את התאריך והמצלמה.
  • לומר מה להסתיר וסיכום השמירה משתמשים במודל של Apple שפועל במכשיר. מה שמקלידים נשאר בטלפון.
  • דוחות קריסה. כשהאפליקציה Superblur קורסת או נתקעת, דוח הקריסה של הטלפון (היכן בקוד זה קרה, וגרסת האפליקציה ו-iOS) נשלח לשירות האבחון שלנו. הוא לעולם לא מכיל תמונה, פנים, שם או מקום.
  • הרכישות מטופלות על ידי Apple. אנחנו לא רואים שום כרטיס ושום Apple ID.
  • רק מה ששולחים יוצא. משוב שכותבים מגיע אלינו רק כששולחים אותו.

שאלות: יצירת קשר.