Ukryj twarze, tablice i imiona
Superblur znajduje je na Twoich zdjęciach i w filmach. Ty decydujesz, co zostaje.

Wykryte na iPhonie
Twarze, tablice i tekst są wykrywane tutaj i nigdy nie są wysyłane.
Lokalizacja usunięta
Zapisane kopie tracą informację, gdzie je zrobiono.
Wszystko zostaje na Twoim iPhonie
Nie trzeba się rejestrować ani logować.